Delivery Information

Μέθοδοι & Έξοδα  αποστολής :


Αποστολές Εσωτερικού


Όλες οι αποστολές σε προορισμούς εντός Ελλάδας,  πραγματοποιούνται χωρίς έξοδα αποστολής, για αγορές άνω των 90€, ανεξαρτήτως του όγκου της παραγγελίας.  Για αγορές έως 90€ , η ελάχιστη χρέωση για τα μεταφορικά  είναι 5€  έως 3 κιλά.

Οι αποστολές παραγγελιών γίνονται μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών Speedex στην διεύθυνση που μας έχετε ορίσει .  Εναλλακτικά, μπορείτε κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας να επιλέξετε να παραλάβετε προσωπικά το δέμα σας από οποιοδήποτε από τα 200  κατάστημα της εταιρείας «Speedex», στην Ελλάδα.


Χρόνος αποστολής/παράδοσης


H παράδοση των προϊόντων γίνεται μετά την επιβεβαίωση της παραγγελία σας εντός 1-2 ημερών για περιοχές εντός Καβαλας  και 2 έως 4 εργασίμων ημερών από τη συνεργαζόμενη εταιρεία courier .Οι ανωτέρω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει τους χρόνους μεταφορά


Διευκρινήσεις.


Παρόλο που έχουμε λάβει κάθε μέριμνα για την ενημέρωσή σας για τυχόν έλλειψη διαθεσιμότητας κάποιου προϊόντος, υπάρχει η πιθανότητα να υπάρξει απροσδόκητη έλλειψη ή μη διαθεσιμότητα του προϊόντος. Στην περίπτωση αυτή και πάλι εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας μέσω e-mail ή τηλεφωνικά το συντομότερο προκειμένου να σας ενημερώσει για το χρόνο νέας παραλαβής του προϊόντος που επιλέξατε και είναι σε προσωρινή έλλειψη. Εάν το προϊόν που επιλέξατε εκ παραδρομής δεν ανακοινωθεί από εμάς ότι βρίσκεται σε μόνιμη έλλειψη ή κατάργηση τότε και πάλι θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να συνεννοηθούμε για την παράδοση άλλου προϊόντος ή την ακύρωση της παραγγελίας σας αζημίως και για τα δύο μέρη και την άτοκη επιστροφή των χρημάτων που τυχόν έχουν καταβληθεί μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα.


Η εταιρία δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις στην παράδοση των προϊόντων όταν στην διαδικασία υπεισέρχονται αστάθμητοι παράγοντες. Ενδεικτικά, δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις παράδοσης που οφείλονται σε καθυστερήσεις τελωνείων, ενδιάμεσους χώρους φόρτωσης – εκφόρτωσης, απεργίες μεταφορικών μέσων ή άλλου είδους απεργίες που επηρεάζουν τη διακίνηση των εμπορευμάτων. Στην περίπτωση αυτή θα επικοινωνήσουμε το ταχύτερο δυνατό μαζί σας για να συνεννοηθούμε για τη νέα ημερομηνία παράδοσης.


Τρόποι Πληρωμής :


Με Αντικαταβολή * :

 Αντικαταβολή σε Όλη την Ελλάδα ! Θα πληρώσετε κατά την παραλαβή των προϊόντων που παραγγείλατε στον τόπο που μας έχετε υποδείξει.


Η αντικαταβολή αποτελεί μια ασφαλή μέθοδο εξόφλησης αγορών. Με την παραλαβή των προϊόντων που έχετε παραγγείλει εξοφλείτε και το οφειλόμενο ποσό στον υπάλληλο της ταχυμεταφορικής εταιρείας που σας παραδίδει την παραγγελία.Mε Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό (έμβασμα):

Εάν δε σας εξυπηρετεί η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία με έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό.Στην περίπτωση αυτή, η παραγγελία παραμένει σε κατάσταση «αναμονής» μετά την καταχώρησή της, εώς ότου επιβεβαιωθεί από το τμήμα λογιστηρίου μας η κατάθεση του ποσού στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:


Αριθμός λογαριασμού 215/007654-62

IBAN GR53 0110 2150 0000 2150 0765 462 

Εθνική Τράπεζα.

ΛΙΜΝΙΟΥΔΗ ΑΛΚΜΗΝΗ
Με Πιστωτική / Χρεωστικη καρτα μεσω της Pay Pal

 


Η εταιρία μας καθώς και το ηλεκτρονικό μας κατάστημα Mina-shoes  φροντίζουν να προσφέρουν πάντα στο πελάτη αναλυτικές περιγραφές των προιόντων (μέγεθος, χρώμα,διάσταση, ποιότητα, εικόνες υψηλής ανάλυσης) , με σκοπό την βέλτιστη εξυπηρέτηση του. Παρόλ’ αυτά εάν κάποιο προϊόν φτάσει στα χέρια σας και για κάποιο λόγο δεν σας ικανοποιεί, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που αναγράφεται στο παραστατικό πώλησης και να ζητήσετε την αντικατάστασή του με άλλο προϊόν.


*Απαραίτητη προϋπόθεση το προϊόν να μη έχει χρησιμοποιηθεί, πλυθεί, φθαρεί ή καταστραφεί και η συσκευασία του να βρίσκεται στην αρχική της κατάσταση χωρίς να έχει σκιστεί ή διαλυθεί.Σε αντίθετες περιπτώσεις επιστροφές δεν θα γίνονται δεκτες.


Σημειώστε ότι δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων στον πελάτη , αλλά αλλαγή του εμπορεύματος ή τακτοποιήση του οικονομικού ζητήματος μέσω χορήγησης πιστωτικού υπολοίπου στον πελάτη για επόμενη αγορά του μέσα σε καθορισμένο χρονικό περιθώριο.


Διαδικασία επιστροφής

Η επιστροφή προϊόντων μπορεί να γίνει με δύο τρόπους:


Αλλαγή μεσω φυσικού σημείου πώλησης .Αν βρίσκεστε κοντά σto  κατάστημα μας Ομονοίας 54 Καβάλα  μπορείτε να προβείτε σε αλλαγή του προϊόντος.Αφού ελεγχθεί η κατάσταση του, υπάλληλος μας θα σας βοηθήσει να βρείτε αυτό που πραγματικά σας ταιριάζει.Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση της απόδειξης πώλησης του προϊόντος.

Κατόπιν ενημέρωσης μας τηλεφωνικώς στο 2510 837708 ή μέσω e-mail στο , εκπρόσωπος μας θα σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε την αλλαγή σας άμεσα και χωρίς ταλαιπωρία .Η συνήθης διαδικασία είναι η εξής : Συσκευάζετε το προϊόν (και την αρχική του συσκευασία) σε μία μεγαλύτερη συσκευασία που να του εξασφαλίζει την μέγιστη προστασία κατά την μεταφορά ,καλείτε την στο τοπικό κατάστημα της εταιρίας Courier που χρησιμοποιήθηκε και κατά την παράδοση και ζητατε το προϊον να επιστρέψει σε εμάς , μαζί με το αποδεικτικό συναλλαγης .(Στοιχειά και Διεύθυνση της εταιρίας μας αναγράφονται και στην απόδειξη συναλλαγής ).Μόλις παραλάβουμε το προϊόν και εξεταστεί η κατάσταση του από τον αρμόδιο,επικοινωνούμε μαζί σας για την επιβεβαίωση της αλλαγής και αποστολή του προϊόντος αντικατάστασης.Συνήθως η διαδικασία απαιτεί 3-4 ημέρες.

Κόστος Aποστολής Επιστροφών/ Αλλαγών


Παρακαλούμε σημειώστε ότι τα έξοδα επιστροφής/αλλαγής προϊόντων επιβαρύνουν τον πελάτη, το κόστος αυτών συνολικά ανέρχεται στα 5 €*.


*Ισχύει για αποστολές εντός Ελλάδας


Κατ’ Εξαίρεση:


Το ηλεκτρονικό μας κατάστημά μας επιβαρύνεται με το κόστος αποστολής της επιστροφής του εμπορεύματος μόνο όταν:


Έχει παραδοθεί με καθυστέρηση (εξαιρούνται οι περιπτώσεις ανωτέρας βίας).

Έχει παραδοθεί με βλάβη ή είναι ελαττωματικό.

Δεν έχει τα χαρακτηριστικά τα οποία παρουσιάζονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα μας.

Σε περίπτωση που το προϊόν δεν πληροί τις παραπάνω προϋποθέσεις, θα επιστρέφεται σε εσάς, με χρέωση παραλήπτη.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2510 837708